Horvát tengerpart – Krk sziget, Omisalj – autóbusszal

00-Marina

Előfoglalási akciós ár meghosszabbítva március 15 – ig !

Időpont: 2018. július 12-16.

5 nap/4 éjszaka - ebből 1 éjszaka autóbuszon

Utazás: komfortos autóbusszal

Elhelyezés: 2 – 3 ágyas zuh /WC szállodai szobákban

Ellátás: svédasztalos félpanzió

Felszállási lehetőségek:Nyíregyháza; Tokaj; Szerencs; Miskolc; Budapest–Hősök tere; Székesfehérvár; Nagykanizsa;

Omišalj kis település és kikötő, a Krk sziget északnyugati oldalán, hatalmas védett öbölben, egy 80 méter magas domboldal tetején fekszik. Ez Krk első települése. A város közelsége és kedvelő adottságai miatt, első számú nyaralási célállomás a magyar utasok körében. A látnivalók többsége az óvárosban található. A középkorban a várost átépítették. Egy erődöt emeltek a dombtetőre, mely számos herceg menedékéül szolgált a történelem évszázadai során. Omisalj turisztikai felvirágzása a XX. század végén indult el, amikor megépítették a Krk-hidat. Ma az itt élő 2000 lakos számára a fő megélhetési forrás a halászat és természetesen a turizmus. Érdemes a közeli, magas emelkedőn elhelyezkedő óváros hangulatos utcáit is bebarangolni, az óvárost övező kiszögelésről pedig egészen különleges kilátásban lehet részünk Omisalj strandjai a város előtti öböl partján helyezkednek el. A legnépszerűbb strand a Pesja.

Elhelyezés: A Depadance Marina & Primorka ** szállodában, amely 50 m-re található a kiépített betonos, homokkal feltöltött, és a kavicsos strandtól, amelyhez mindössze néhány lépcsőn kell legyalogolnunk. A komplexum 1 főépületből (Hotel Adriatic) és 2 melléképületből (Marina & Primorka) áll. A Hotel Adriaticban nincs lift, a Depadance épületekben van. Omisalj óvárosi része 500 m-re fekszik a szállodától.
Szobák: Egyszerűen berendezett, 2 ágyas, részben pótágyazható, többségében erkélyes, fürdőszobával rendelkező szobák.
Szolgáltatások: étterem, klimatizált recepció, ingyenes WiFi a recepciónál, széf a recepción, ajándékbolt, bár, masszázs (felár ellenében), parkoló. Sportolási lehetőségek: tenisz, minigolf, kosárlabda, röplabda, asztalitenisz, játszótér.

Ellátás: Félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora)

Program:

1. nap: Elutazás este 20:00 órakor Szerencsről.

2. nap: A reggeli órákban érkezés Omisaljba. A szállásfoglalást követően szabadprogram a tengerparton. Vacsora és szállás.

3-4. nap: Üdülés a tengerparton, amelyet megszakíthatunk gazdag fakultatív kirándulási lehetőségekkel.

5. nap: Reggelit követően megtekintjük Opatija-t, a monarchia korabeli város utcáit, patinás épületeit. Élményekkel telve indulunk haza. Hazaérkezés az éjszakai órákban.

Fakultatív kirándulás: Crikvenica, Krk szigeti hajókirándulás fishpichnikkel kb. 170HRK

Részvételi díj:

Előfoglalási akciós ár

március 15 – ig.

2 és 3 ágyas szobákban 64.900 Ft/fő 57.900 Ft/fő
12. éves korig pótágyon 59.900 Ft/fő 52.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: szállás díját svédasztalos félpanzióval; autóbusz költséget; üdülőhelyi díjat; csoportkísérést;

A részvételi díj nem tartalmazza: a fakultatív kirándulások árát; sztornó biztosítást; BBP biztosítást, amely irodánkban 500 Ft/nap köthető. Csoportos BBP biztosítás díja (min. 10 fő esetén) 470.- Ft/fő/nap;