Kirándulás adventi fényekben- autóbusszal

00-Kraków

Krynica Zdrój – Krakkó – Wieliczka – Zakopane

Időpont: 2017. november 24 – 26. Megtelt !

Időpont: 2017. december 15 – 17.

(3 nap/2 éjszaka)

Utazás: komfortos autóbusszal

Elhelyezés: 2 ágyas zuh/WC szállodai szobákban Krakkói belvárosi szállodában

Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli + menü vacsora)

Részvételi díj: 29.900 Ft/fő

25.900 Ft/fő – gyerek 10 éves korig

Program:

1. nap:

Indulás Miskolcról a reggeli órákban, folyamatos utazással Krynica Zdrój-ba, ahol közös sétát teszünk a „hó biztos” beszkidei üdülővárosban. Krynica-Zdrój – a lengyel gyógyfürdők gyöngyszeme – a Szandeci Beszkid keleti részén, a Kryniczanka patak völgyében, 560–620 m t.sz.f.m. helyezkedik el. Az üdülőhely nem csak az európai turistaközpontok jegyeit viseli – sétányok, stílusos panziók, gyógyházak – hanem mindenekelőtt gyógyvíz ivóhelyeiről híres, amelyekben a helyi természeti kincsek többségét megtalálhatjuk – 23 féle ásványvizet, melyek közül legismertebb a „Kryniczanka”. Fakultativ kirándulási lehetőség a Jaworzyna Krynicka magaslatára, amely a gyógyüdülőhely legújabb érdekessége – Lengyelország leghosszabb vasúti gondolája.Érkezés a krakkói szállodába az esti órákban, ahol vacsora és szállás. Vacsora után szabadprogram a Krakkó főtéri adventi vásáron.

2. nap:

Reggeli után utazás Wieliczkaba, ahol a 700 éves bánya, sóból faragott képzőművészeti és egyéb alkotásaiban gyönyörködhetünk. Délután városnézés Krakkóban – minden nevezetességet megnézünk 3 órás séta keretében: Wawel, Katedrális, Rynek, Jagellói Egyetem, Mária templom. Vacsora után szabadprogram. Szállás.

3. nap:

Reggeli után utazás Zakopanéba ahol közös városnézés, séta a karácsonyi öltözetben pompázó Krupówki főutcán, és folytatjuk a karácsonyi vásárlást a Zakopanei piacon. Fakultatív kirándulási lehetőség siklóval, a „helyi járattal” a Gubalówka hegyre, ill. megtekinthetjük a Zakopanei érdekességet, az un. „fején álló faházat”. Délután hazaindulás. Érkezés Miskolcra az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: autóbusz költséget; 2 éjszaka szállást, 2 félpanziót és az idegenvezető költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: belépődíjak árát, BBP biztosítást, amely irodánkban 500 Ft/nap köthető. Csoportos BBP biztosítás díja (min. 10 fő esetén) 470.- Ft/fő/nap;

Kabinos lanovka Jaworzyna-ra: 27 PLN/fő (22 PLN/diák, +65 szenior)

Wieliczkai sóbánya: 65 PLN/fő (49 PLN/diák)

Gubalówkai sikló: 22 PLN/fő

„Fején álló faház”- múzeum – 9 PLN/fő (7 PLN/gyerek)

Fix ülőhely felár: 3.000 Ft/fő