Krakkó, a királyok városa – autóbusszal

0Krakow

Krakkó – Wieliczka sóbánya – Auschwitz – Zakopane

Időpont: 2017. október 21 – 23.

3 nap/2 éjszaka

Utazás: komfortos autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas zuh/WC szállodai szobákban /minden szobához van saját fürdőszoba!/

Ellátás: félpanzió

Részvételi díj: 29.900 Ft/fő

25.900 Ft/fő - gyerek 10. éves korig pótágyon

Felszállási lehetőség: Tokaj, Szerencs, Miskolc

Program:

1. nap:

Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel, kora délután  érkezünk meg Wieliczka sóbányájába, ahol a 700 éves bánya sóból faragott képzőművészeti és egyéb alkotásaiban gyönyörködhetünk. Este vacsora és szállásfoglalás Krakkóban.

2. nap:

A reggeli után egész napos városnézés Krakkóban. Minden nevezetességet megnézünk 3 órás városnézés keretében, magyar nyelven: Wawel,  Katedrális, Rynek, Jagellói Egyetem, Mária templom. Ezután szabadprogram. Délután busszal utazás Łagiewniki-be: az Irgalmasság templomát és a magyar kápolnát tekintjük meg. Este vacsora, szállás.

3. nap:

Reggeli után indulunk Auschwitzba. A felkavaró élmény után továbbutazunk Lengyelország „téli fővárosába”, a szépséges Zakopanéba. Séta a górál stílusú házak között és fakultatív kirándulás siklóval a Gubałówka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a hegyekre. Késő délután hazaindulás, utazás rövid, pihenőkkel. Érkezés a késő esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költséget; a szállást félpanzióval; az idegenvezető költségeit;

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjak árát; BBP biztosítást, amely irodánkban 500 Ft/nap köthető. Csoportos BBP biztosítás díja (min. 10 fő esetén) 470.- Ft/fő/nap.

Fix ülőhely felár: 3.000 Ft/fő

Belépő díjak: kb. 100 PLN/fő