HÚSVÉT Krakkóban és Zakopanéban – autóbusszal

00-Húsvét_Krakkó

Utolsó helyeink !

régi áron de egy kicsit másképpen …

3 nap/2 éjszaka

Időpont: 2018.03.31 – 04.02 /Megtelt !/

Utazás: komfortos autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas zuh/WC szállodai szobákban /minden szobához van saját fürdőszoba!/

Ellátás: félpanzió

Részvételi díj: 29.900 Ft/fő

Felszállási lehetőség: Tokaj, Szerencs, Miskolc

Program:

1. nap:

Indulás a kora reggeli órákban, majd utazás rövid pihenőkkel Zakopanéba. Az első utunk Krzeptówki-re vezet a fogadalmi Fatimai Szűzanya templomához. A templom megtekintését követően, sétát teszünk az ünnepi hangulatban pezsgő Krupówki főutcán, majd fakultatív kirándulás siklóval a Gubałówka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a hegyekre. Késő délután indulunk Krakkóba. Vacsora és szállás.

2. nap:

Reggeli után egész napos városnézés Krakkóban. Minden nevezetességet megnézünk a húsvéti hangulatba öltözött városban: Wawel, Katedrális, Rynek, Jagelló Egyetem, Mária templom. Ezután szabadprogram. Délután autóbusszal utazás Łagiewniki-be, ahol az Irgalmasság templomát és a magyar kápolnát tekintjük meg. Este vacsora és szállás az előző helyen.

3. nap:

Reggeli után indulunk a Wieliczkai sóbányába, ahol a 700 éves bánya sóból faragott képzőművészeti és egyéb alkotásaiban gyönyörködhetünk. A bánya megtekintését követően részt veszünk a wieliczkai folklór bemutatón, amelyet több száz éven keresztül mindig megrendeznek húsvét hétfőn ebben a történelmi városkában. Délután hazautazás Krynica Zdrój  /beszkidei „Zakopane”/ városon keresztül. Érkezés Magyarországra az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költséget, a szállást félpanzióval, az idegenvezető költségeit

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjak árát és a BBP biztosítást, amely irodánkban 500 Ft/nap köthető. Csoportos BBP biztosítás díja (min. 10 fő esetén) 470.- Ft/fő/nap.

Belépő díj a Wieliczkai sóbányába: 89 PLN/fő