Montenegro tengerpart – Čanj – vonattal

00-Canj

Előfoglalási akciós ár meghosszabbítva március 31 – ig !

Időpont: 2018. július 19-28.

10 nap/9 éjszaka-ebből kettő éjszaka vonaton

Utazás: vonattal, csoportosan, Subotica állomástól 6 fős fekvőhelyes kocsiban.

Elhelyezés: 2, 3 ágyas szobákban

Ellátás: svédasztalos félpanzió

Čanj csendes,  tengerparti, Montenegró egy attraktív turista települése, amely Petrovac és Sutomore között  helyezkedik el, a bári Riviérán. Népszerűségét többek között a 1200 méter hosszú aranysárga kavicsos-homokos strandjának köszönheti. Ideális hely a pihenni vágyóknak. Igazi kikapcsolódást nyújt a közelben található “Királynő strandja”, mely csak kis hajóval közelíthető meg. A parti sétányon egymást érik a kávézók, üzletek és éttermek. Rendszeres busz járat köti össze Sutomoréval (5 km) és Bárral (13 km).

Elhelyezés: A „Hotel Pension ADRIA II” Čanj egy csendes részén található, 80 méterre a tengerparttól, így biztosítja a csendet és nyugalmat a turisták számára. A szobák 2-3 ágyasak, saját fürdőszobával, TV-vel (SAT program), hűtőszekrény, légkondicionáló, Wi-Fi. Biztonságos parkolóhely az épület mellett. A létesítmény kiegészül egy tágas étteremmel, nyári kerttel.

Étkezés: Félpanzió – svédasztalos reggeli és vacsora.

Program:

1. nap: Elutazás Budapestről a déli órákban, Szabadkán átszállás és tovább utazás szerb fekvőhelyes kocsiban Sutomore vasútállomásig.

2. nap: A délelőtti órákban Sutomoréból autóbusszal a szálláshelyre.

2-9. nap: Üdülés a tengerparton, amelyet megszakíthatunk gazdag fakultatív kirándulási lehetőségekkel.

9. nap: Délután autóbusszal Sutomore vasútállomásra, ahonnan fekvőkocsiban utazunk Szabadka állomásig.

10. nap: Éjszakai utazás után érkezés Szabadkára, ahol átszállva Budapest Keleti pu.-ra a délutáni órákban érkezünk.

Fakultatív kirándulási lehetőségek: Budva, Kotor, Bar

Részvételi díj:

Részvételi díj: Előfoglalási akciós ár

március 31 – ig.

2-3 ágyas szobában 119.900 Ft/fő 112.900 Ft/fő
12 év korig pótágyon 104.900 Ft/fő 97.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: szállás díja svédasztalos félpanzióval; 6 személyes fekvőkocsi díja Subotica – Sutomore – Subotica útvonalon; autóbusz transzfer vasútállomás – szálláshely – vasútállomás; légkondicionáló használat; üdülőhelyi díj; csoportkísérés;

A részvételi díj nem tartalmazza: nem vasutasoknak a vasúti jegy ára 22.000 Ft/fő Budapest – Sutomore – Budapest útvonalon; a fakultatív kirándulások ára; sztornó biztosítás; BBP biztosítás, amely irodánkban 500 Ft/nap köthető. Csoportos BBP biztosítás díja (min. 10 fő esetén) 470.- Ft/fő/nap;

Utazási felár: 4 fős fekvőkocsiban 4.300 Ft/fő

Az utazáshoz MÁV dolgozóknak szerb és montenegrói szabadjegyek szükségesek, melyek a tényleges dolgozóknak és családtagoknak ingyenesek.