Hétvége a Plitvicei tavaknál – autóbusszal

Plitvice Waterfalls

Akciós ár !

Zágráb – Rijeka - Opatija –  Plitvicei tavak

Időpont: 2018. szeptember 21 – 23

3 nap/2 éjszaka

Utazás: komfortos autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas zuh/WC szállodai szobákban

Ellátás: svédasztalos félpanzió

Fel- és leszállási lehetőségek:Tokaj, Szerencs, Miskolc, Budapest, Székesfehérvár, Nagykanizsa

Program:

1. nap:

Indulás Szerencsről 4.00-kor, Miskolcról 5.00-kor. Folyamatos utazás Zágrábba, ahol délutáni sétánk során Zágráb nevezettességeivel ismerkedünk helyi idegenvezetővel (főtér, katedrális, Nemzeti Színház, óváros). Késő délután továbbutazás a tengerpart irányába, a szálláshelyre. Vacsora és szállás.

2. nap:

Reggelit követően kirándulás Rijekába ahol városnézés következik (Korzó, Városkapu, Kabler tér, Régi kapu, Kormányzói palota stb.). Továbbá, felsétálunk a város felett magasodó Trsat hegyre, ahol megtekinthető az erőd, amely a legszebb látványt nyújtja a városra. Itt található még a Ferences kolostor, és a Csodatévő Szűzanya templom. A kora délutáni órákban utazunk Opatijába, ahol sétálunk a monarchia korabeli város utcáin, megcsodáljuk patinás épületeit, vagy lehetőség nyílik fürdésre, a kristálytiszta kék Adriában. Visszaérkezés az esti órákban a szálláshelyre. Vacsora és szállás.

3. nap:

Reggelit követően indulás haza. Útközben kitérőt teszünk a Plitvicei tavakhoz. A délelőttöt a Világörökség részeként nyilvántartott, Plitvicei tavak alapos megismerésével töltjük. Folyamatosan változó tavak, karsztbarlangok, zuhatagok és zubogók sokaságának, különleges természeti szépsége jellemzi. Vízen ringatózó hajókról vagy fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva barangolhatjuk be ezt a csodálatos tórendszert, mely 16 tóból és számtalan vízesésből áll. A kora délutáni órákban folytatjuk a hazautazást.

Érkezés az esti órákban.

Részvételi díj:


Akciós ár !
2 és 3 ágyas szobákban 47.900 Ft/fő 42.900 Ft/fő
12. éves korig pótágyon 42.900 Ft/fő 37.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást félpanzióval, programokat, magyar idegenvezetőt, üdülőhelyi díjat

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjak árát (Plitvice kb.110 HRK), a BBP biztosítást, amely irodánkban 500 Ft/nap köthető. Csoportos BBP biztosítás díja (min. 10 fő esetén) 470.- Ft/fő/nap.