Nekünk írták – rólunk

Szeretnénk (Húgom, Férjem, Én) itt is megköszönni azt a csodálatos 3 napot, amit Önnel és utastársainkkal Horvátországban tölthettünk! Köszönjük az idegenvezetést, a csodálatos szállodai elhelyezésünket, a sok szép, színes programot. Remélem, még nagyon sokszor találkozunk, hogy együtt utazhassunk!

Városonként küldök “néhány” saját készítésű képet (ahogy én láttam), ezek (illetve a facebook oldalamon lévők) tetszés szerint, bárhol, bármilyen célból szabadon felhasználhatók.

További szép utazásokat, kellemes időtöltést, kikapcsolódást kívánunk, sok-sok szeretettel:
Kovács Mónika (Húgom)
Holló Géza (Férjem)
Hollóné Kovács Mária (Én)
Ui.: Imádom a képeket készíteni és nézni is. Ígérem, hogy a Király Tours facebook oldalán lévőket is mind meg fogom nézni, fantasztikusak!

(2015.09.25-27 Horvátország-Plitvice-Rijeka-Opatija–Zágráb)

Kedves Jolanta!

Tegnap 21:30-kor értünk haza, az idő végig jó volt.

Jól sikerült a kirándulás, mindenki jól érezte magát a fáradságon kívül.

Barbara jó idegenvezető volt.

Ezúton szeretném megköszönni a szervezést és mindent, amit nekünk nyújtott.

Üdvözlettel

Löwin Ervin

(2015.09.03-06. Lengyelország-Krakkó-Auschwitz)

Megkésve, de ugyan olyan lelkesedéssel szeretnénk megköszönni a csodálatos montenegrói utat. Mentségemre: nem volt gépem. Köszönettel Majorék.

(2015.09.01-06. Montenegro-Sutomore)

Kedves Jolanta és Pista !

Azt hisszük, ezzel a levéllel tartozunk Nektek.

Nektek köszönhetően csodálatos élményekben volt részünk crikvenicai nyaralásunk alkalmával.

Köszönjük a korrektséget, az átélt élményeket egy szóval mindent.

Jó híreteket terjeszteni fogjuk minden lehető alkalommal.

Jó egészséget kívánunk, jó erőben csináljátok még sokáig tevékenységeteket.

Puszi Nektek: Kapeller Erzsébet és Balázs Gyula

(2015.08.21-30. Horvátország-Crikvenica)

Az ország minden területérül összekovácsolódott remek társaság üdült együtt Görögországban OLYMPICH BEACH -en az APOLONIA apartman házban. Nagyon szépen, korszerűen felszerelt épület. Ez az üdülés a Király Tours szervezésében jött létre, akik biztosították nekünk a gyönyörű kirándulásokat, szemet kápráztató csodákat. Fergeteges hangulatban teltek a hajókirándulások. A görög est, szép és hangulatos befejezése volt az egész üdülésünknek. Köszönjük szépen

Horváth Rozika

(2015.07.10-19. Görögország-Olympic Beach)

Szép napokat töltöttünk Görögországban! Köszönjük Király Tours!

Margit Nagyné Polgár

(2015.07.10-19. Görögország-Olympic Beach)

Nagyon jó volt és szép is köszönjük.

Renáta Trájer

(2015.07.10-19. Görögország-Olympic Beach)

Köszönjük szépen ezt a fergeteges kirándulást és a pörgést a kedves idegenvezetőnknek Király Jolanta -nak és mosolygós férjének! Nagyon jól éreztük magunkat!!!!!! A szálloda és az étel is szupi volt!!!!!!!!!!!!!

Kozmáné Nemcsák Anett

(2015.05.29-31. Horvátország-Plitvice-Opatija-Zágráb)

Kedves Király család!

Köszönjük a gyönyörű hétvégét, KIRÁLY volt. A szervezés kitűnő, a csapat egységes.

Remélem, hamarosan újra találkozunk.

Üdv Maya (2014.09.30)

Kedves Jolanta !

A szokásos „nagykarbantartási” helyemről írok Neked, hogy megköszönjem Montenegrót. Számomra fantasztikus élmény volt. Hogy így lett, ahhoz hozzájárult a türelmed, a segítséged, hogy jól érezzem magamat, és az ötletességed is, amivel még az eredetileg hosszúnak tűnő belgrádi tartózkodást is élménnyé tudtad tenni. Köszönöm és kívánok Nektek még sok-sok jó utat és utast.

Dénes Éva (2014.09.30.)

Megérkeztünk, elfáradtunk–de nagyon megérte. A sok csodálatos látnivaló és a precíz szervezés, információ, amit kedves vezetőinktől kaptunk mindent megért. Ezúton is szeretnénk megköszönni! A továbbiakban is sok ilyen jól sikerült utat kívánnak,

Majorék (2014.05.19)

.

Kedves Jola és István!

Köszönjük még egyszer a csodálatos nyaralást! Nagyon jól éreztük magunkat! Remélem nem késtem el a képekkel! Kívánunk minden jót a jövőben! Remélem még találkozunk!

Szeretettel Üdvözöl: Jutka, Judit és Viktor (2013.09.04)

Kedves Jola és István!!!!

Még mindig keresem, hogyan tudnám szavakban kifejezni ezt a csodát, amit Te a szemünk elé varázsoltál. Valami gyönyörűséges üdülőhely. Azt gondoltam csak Magyarországon vannak hegyek. De amit Montenegróban láttunk az felülmúlta minden képzeletemet. A Kotor-i öböl bámulatba ejtett ahogy a gyönyörű hegyek körbe ölelték az öblöt. Szinte olyan érzésem volt mintha a felhők között hajókáznék a hegy tetején, lágy szellő simogatta az arcomat a félelmemet felülmúlta ez a kellemes érzés. Nagyon jó volt. Köszönjük szépen!!
Minden jót kívánunk.

Üdv: Rozika és Gábor (2013.08.27)

Kedves Jolanta !

A csoport minden tagjának nagyon tetszett a kirándulás. Az kedvességed , segítőkészséged, szakszerű idegenvezetésed külön köszönték az útitársak. További sikeres utak szervezését kívánok a magam és a csoport többi tagja nevében.

Edit ( 2013.04.22 )

Kedves Jolanta,

nagyon jól éreztük magunkat a múlt heti krakkói kiránduláson, örök emlék lesz, és ezt szeretném jelen levelemmel is megköszönni neked, arra gondoltam, hogy küldök át pár fényképet, és azt szerettem volna kérdezni, hogy erre a címre küldjem-e, (nem akarom betelíteni az email fiókotokat.) Köszönöm

Üdv: Mónika (2013.03.31)

Kedves Jolanta!

Nagyon szépen köszönjük a remek lengyelországi utazást! Minden pillanatát nagyon élveztük a hideg ellenére is. Jolanta, Ön egy fantasztikus személyiség, rendkívül lelkiismeretes, kedves és kiváló idegenvezető!

Remélem, hogy mielőbb utazhatunk együtt ismét!

KÖSZÖNJÜK még egyszer!

Üdvözlettel:

Marietta (2013.03.26)

Kedves Jola!!!!

Reggel amikor felébredtem még mindig a kirándulás hatása alatt voltam. Vártam. hogy mikor szólalsz meg és mondod tovább a szép történelmi eseményeket. Lenyűgözött a felkészültséged a tudásod és a dinamizmusod. Amilyen empátiával beszélgettél, segítettél terelgettél bennünket, mint egy jó Édesanya a családját, Te is olyan szeretettel tetted. Én még soha nem voltam Lengyelországban, de olyan csodálattal néztem mint egy kisgyerek nagyon gyönyörű helyekre vittél bennünket. Krakkó ámulatba ejtett nem véletlen, hogy a királyok városa, Zakopane elkápráztatott a wieliczkai sóbánya egy csoda. Most már nem csak hallottam az Auschwitzról hanem személyesen is láthattam, kicsit belegondolhattam hogy is tudtak ott emberek élni (halni)
Nagyon jó volt az ellátás, bele kóstolhattunk az ottani ízekben meg kell mondjam nagyon finom volt. A szállás is szép tiszta rendes. Elmondanám hogy a márciusi hideg ellenére is nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon köszönjük, hogy az optimizmusoddal felmelegítetted még a levegőt is. Kívánunk neked jó erőt egészséget és sok ilyen szép kirándulást

Üdv: Rozika és Gábor(2013.03.25)

Köszönjük ezt a csodálatos kirándulást, egy élmény volt veletek utazni.
Üdv: Rozika és Gábor (2012.11.02)

Kedves Jolanta!

Szeretném még egyszer megköszönni, hogy megszerettetted velünk Krakkót. Nagyon jól szervezett, színvolalas kirándulás volt. Szerencsésnek érzem magam, mert hazatérésünk után még valakit megszerettem. Ennek biztos így kellett lennie, hogy mi erre a kirándulásra elmenjünk. Reményeim szerint tartós, szép szerelemünk lesz.Fogunk menni még kirándulni, addig is minden jót kívánunk!

Puszi

Piroska (2012.10.28)

Kedves Jola néni,

Szeretném még így is jelezni, hogy nagyon jó volt ez a prágai kiruccanás, nagy részben a kiváló szervezésnek és a folyamatos utasokra való odafigyelésnek köszönhetően. Szép helyeket néztünk meg és nekem az is nagyon tetszett, hogy nem csak egy várost néztünk meg, a program nem is lehetett volna jobban kitalálva.

Remélem, lesz még alkalom együtt utazni, addig még kívánok minél több sikeres szervezést jó utasokkal!:)

Udvozlettel,

Hanna  (2012.10.25)

Nagyon szépen köszönöm a 3 nap csodás élményét!

Róza (2012.09.17)

Kedves Jolanta, István!

Nagyon jól éreztem magam a litván kiránduláson, ezúton is szeretném megköszönni. Tetszett a szervezés, a gondoskodás, az idegenvezetés, a családias hangulat. Jó kis csapat gyűlt össze, érdeklődő, figyeltünk egymásra. Ha találok vissza nem utasítható ajánlatot, szívesen csatlakozom hozzátok. Várom az ajánlatokat.

Köszönettel: Mária (2012.05.21)

Kedves Jolánta!

Amikor hazajöttünk a kirándulásból, olyan sokat emlegettelek ismerőseimnek, hogy úgy döntöttem, ha megtalállak, írok neked!:) A kedvességed, szaktudásod, türelmed, odafigyelésed stb nagyon hozzájárult ahhoz, hogy ennyi élménnyel térjek haza, és jól érezzem magam! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, együttműködést! Nagyon örülök, hogy Te jöttél velünk, és megismerhettelek! Ha nem lenne nagyon megterhelő, akkor megkérhetnélek arra, hogy írd le nekem annak a kovászos uborka levesnek a receptjét,amit ettünk? Nagyon ízlett és szeretnék itthon ilyet készíteni!
Előre is köszönöm!:)

Gina Debrecenből.(2012.04.11)

Kedves István !

Bárkinek tudom ajánlani ezt a szép szálláshelyet,de a települést is!
Az időjárás is kedvezett.
Köszönjük a közreműködést

ÁGI ( 2011.10.07)