Zakopane – Öreg Villa

zakopane-öreg villa-tél-0

Közel 100 éves zakopanei stílusban épült villa, a régi főutcán található, 10 – 15 perces sétával megközelíthető a fő sétáló utca, a  Krupówki.  Az autóbuszmegálló viszont 30 méterre van a háztól. A vendégek számára 5 szoba áll rendelkezésre. Minden szoba fürdőszobás, konyhasarokkal, edényekkel és mikrohullámú sütővel ellátva, TV-vel , rádióval vízforralóval és hűtővel felszerelve .

A ház közelében 3 sífelvonó található és sí kölcsönző. Nyáron a nagy, gondozott és parkosított kertben, lehetőség nyílik napozásra, grillezésre.  Autóval érkező vendégek számára bizositva van parkolás a zárt kertben.  A közeli élelmiszer boltban (50 m) mindig friss áru kapható. Aki nem szeret főzni, neki ajánljuk a közeli „ Sopa” regionális fogadót.

1 sz. Apartman – földszintes, 2 szobás családi apartman 4- 5 fő részére. Nagyobbik szobában 2 fős ágy és 2 db egyszemélyes kanapé található. Télen a szobát elektromos cserépkályha fűti. A kisebb szobában található 2 személyes ágy és teljesen felszerelt konyhasarok. A nagy fürdőszoba padlófűtéses, zuhanyozóval, bidével, hajszárítóval és vasalóval felszerelve.

2 sz. Stúdió – első emeleti 2 fős stúdióban 2 db egyszemélyes ágy, felszerelt konyhasarok, fürdőszoba  található. A stúdió saját használatú hűtőszekrénye a folyóson.

3 sz. Stúdió – emeleti stúdió 2 – 3 – 4 fő részére. A szobában egy db kihúzható kanapé 2 fő részére és 2 db egyszemélyes kanapé, teljesen felszerelt konyhasarok és fürdőszoba. A stúdió erkélyes, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a Giewont hegyre.

4 és 5 Stúdió – a két stúdióhoz nagy, teljesen felszerelt konyharész tartozik, így lehet külön is bérelni vagy kitűnő egy család, ill. baráti társaságnak. Minden stúdió lehet 2 – 3 – 4 fő részére. A 4 sz. stúdióban 2 db 2 személyes kihúzható rekamé van, az 5-ben pedig 1 db 2 személyes rekamé és 2 db egyfős „góral” faágy. Mindkét stúdióban van saját fürdőszoba, és mindkét apartman erkélyes .

Szállás díj  2017 évben, 2 – 3 - 4 –  fős stúdióban : 5.000 Ft/fő /éj

Idegenforgalmi adó:  2,00 PLN/nap/fő