Szilveszter 2017 a lengyel Tátrában-autóbusszal

Szilveszter-8

…   kirándulásokkal és szilveszteri zenés vacsorával

Időpont: 2017. december 29 – 2018. január 2. Megtelt !

(5 nap/4 éjszaka)

Hely: Biały Dunajec – Zakopanétól 6 – km-re

Elhelyezés:  2 – 3 – 4  ágyas szobákban,családi panzióban

Ellátás:  bőséges félpanzió + szilveszteri bőséges zenés vacsora

Utazás: komfortos autóbusszal

Csatlakozási lehetőség: Nyíregyháza, Tokaj, Szerencs, Miskolc

Részvételi díj:

  • 2 ágyas zuh/WC szobákban

85.900 Ft/fő (előfoglalási kedvezmény – 69.900 Ft/fő)

  • 3 – 4 ágyas zuh/WC szobákban
  • 2 + 2 ágyas szobákban – egy zuh/WC kettő szobához
  • 2 ágyas szobákban – saját zuh/WC a folyosón

80.900 Ft/fő (előfoglalási kedvezmény – 65.900 Ft/fő)

Program:

1. nap: dec. 29 – péntek

Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Biały Dunajecbe, Zakopanén keresztül. A szobák elfoglalását követően fakultatív program – KULIG, vagy séta a zakopanei sétáló Krupówki utcán. Vacsora és szállás.

2. nap: dec. 30 – szombat

Reggeli után utazás Krakkóba, ahol közös sétát teszünk a gyönyörűen, újévi pompával feldíszített belvárosban – városnézés (Wawel, Főtér, Jagellói Egyetem stb.)  Délután szabadprogram. A késő délutáni órákban visszaindulás a szálláshelyre, Biały Dunajecbe. Vacsora és szállás.

3.nap: dec. 31 – vasárnap

Reggeli után utazás Zakopanéba, ahol közös városnézés (Fatimai Szűz anya temploma, Szt.Kelemen templom, amely a legrégebbi górál stílusban épült fatemplom) és folytatjuk a sétát a szilveszteri hangulatban felöltözött Zakopanei utcákon. Fakultatív kirándulási lehetőség siklóval, a „helyi járattal” a Gubalówka hegyre. Ebédet követően pihenés és készülődés a szilveszteri „buliba”, amelyet a panzióban tartunk, akár reggelig. A zene mellett bőséges vacsora (3 meleg étel és sok lengyel helyi finomság).

4. nap: jan. 1 – hétfő  ÚJ ÉV !

A reggelit kővetően pihenés a panzióban vagy kipróbálhatunk egy közeli termálvizű fürdőt. Délután autóbuszos kiruccanás a közeli skanzenhez, Chochołówba, ahol megtekinthetjük, a górál stílusban épült remek faházakat. Este vacsora és szállás.

5. nap: jan. 2 –kedd

Reggeli után bepakolás az autóbuszba és utazás Zakopanéba. Délelőtt vásárlási lehetőség a helyi piacon. A szabad programot követően utazás Csorba-tóhoz, ahol rövid sétával búcsút veszünk a Tátra téli tájától. Érkezés Magyarországra a kora esti órákban.

Kulig – helyi népi szórakozás. A 4 – 6 fős szánokkal (hó hiány esetén – lovas szekerekkel), utazunk egy helyi kunyhóhoz, ahol megkóstolhatjuk a helyi finomságokat (helyi nyílt tábortűzben szült kolbász, finom házikenyér tepertőkrémmel, forralt borral, stb) Az egész program kb. 2 óra hosszú.

A részvételi díj tartalmazza: autóbusz költséget; 4 éjszaka szállást, 4 reggelit, 3 vacsorát + 1 ebédet; krakkói kirándulást; zenés szilveszteri vacsorát; idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza: fakultatív programok és a belépődíjak árát; BBP biztosítást, amely irodánkban 500 Ft/nap köthető. Csoportos BBP biztosítás díja (min. 10 fő esetén) 470.- Ft/fő/nap;

KULIG: – 60 PLN/fő, 40 PLN/gyermek