Adventi vásár Zakopanéban – autóbusszal

0_Zakopane

Nowy Targ – Zakopane

egy kis vásárlás, egy kis szórakozás…

Időpont: 2017. december 16-17.

Utazás: komfortos, légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: szálloda, 2 ágyas szobák saját fürdőszobával

Ellátás: félpanzió

Részvételi díj: 19.900 Ft/fő

Csatlakozási lehetőség: Tokaj, Szerencs, Miskolc

Program:

  1. nap:  Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Nowy Targ-ig (ami magyarul az jelenti: Újvásárhely, és ahol minden házban szűcs műhely van !) Vásárlási lehetősig az óriási piaci forgatagban… kb.13.00-ig. Továbbutazás Zakopanéba, szállásfoglalás egy belváros közeli hotelban.  Kora délután közös városnézés (Fatimai Szűz anya temploma, Szt.Kelemen templom, amely a legrégebbi górál stílusban épült fatemplom, séta a karácsonyi öltözetben pompázó Krupówki főutcán. Vacsora után fakultatív program: Kulig – helyi népi szórakozás. A 4 fős szánokkal, fáklyák fényében, utazunk egy helyi kunyhóhoz, ahol megkóstolhatjuk a helyi finomságokat (helyi grill kolbász, finom házikenyér tepertőkrémmel). Az egész program kb. 2 óra hosszú. Ha még kedvünk tart visszamehetünk tovább a Krupówki utcára sétálni.
  2. Reggeli után folytatjuk a karácsonyi vásárlást a Zakopanei piacon. Fakultatív kirándulási lehetőség siklóval, a „helyi járattal” a Gubalówka hegyre. Délután hazautazás. Érkezés az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: az egy éjszaka szállást, a félpanziót,  az autóbusz költségeit, az idegenvezetést,

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjak árát, a BBP biztosítást, amely irodánkban 500 Ft/nap köthető. Csoportos BBP biztosítás díja (min. 10 fő esetén) 470.- Ft/fő/nap.

Külön fizetendő:

Kulig: 50 PLN/fő

Gubałówkai sikló oda-vissza: 22 PLN/fő

Fix ülőhely felár: 3.000 Ft/fő