Farsang Zakopanéban, Nowy Targ-i piacolással – autóbusszal

0_Zakopane

Nowy Targ – Zakopane

egy kis vásárlás, egy kis szórakozás…

1 napos kirándulás

Időpont: 2018. február 17.

Utazás: komfortos, légkondicionált autóbusszal

Részvételi díj: 7.900 Ft/fő

Csatlakozási lehetőség: Tokajban (3:45 óra), Szerencsen (4:15 óra)

Program:

Indulás reggel 5:00 órakor. Folyamatos utazás Nowy Targ-ig (ami magyarul azt jelenti: Újvásárhely, és ahol minden házban szűcs műhely van !) Vásárlási lehetősig az óriási piaci forgatagban. Továbbutazás Zakopanéba, ahol autóbusszal utazunk a Fatimai Szűzanya kegytemplomához. A templomot a helybéli hívek építették hálaadományként II. János Pál pápa életéért, aki ellen 1981-ben május 13-án, a Fatimai Szűzanya ünnepén követtek el merényletet a római Szent Péter téren. Majd közös séta a híres Krupówki sétáló utcán. A szabadprogram keretében vásárlási lehetőség van a piacon és a helyi, környező utcákban levő boltokban. A piacon kapható sajátosságos „oscypki”- saját készítésű juh és kecske sajtok. Vásárlás előtt az eladók szívesen kínálják a turistáknak a sajtos kóstolót.

A zakopanei piac végében található sikló állomás a Gubałówka hegyre, mely 1123 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubałówka hegy csúcsáról, szép idő esetén gyönyörű panoráma nyílik a közeli tátrai csúcsokra.

Hazaérkezés a késői esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, az idegenvezetést, a csoport kisérést és a programokat.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjak árát, a BBP biztosítást, amely irodánkban 500 Ft/nap köthető. Csoportos BBP biztosítás díja (min. 10 fő esetén) 470.- Ft/fő/nap.

Belépőjegyek:

Gubałówkai sikló oda-vissza:kb. 22 PLN/fő

Fix ülőhely felár: 3.000 Ft/fő